Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Новини
Вітання з Днем народження
 
Опитування
Як Ви любите відпочивати?
Всього відповідей: 107
Погода та курс валют


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 25 » Як схуднути за короткий термін: дієти і правильне харчування
15:29
Як схуднути за короткий термін: дієти і правильне харчування
              
12Кожна жінка, яка має зайву вагу , мріє про те , щоб схуднути в короткі терміни. Таке бажання цілком можна здійснити , важливо тільки знати , що необхідно зробити, щоб схуднути за короткий термін.Проблема зайвої ваги на сьогоднішній день є однією з найпоширеніших.

Щоб її позбутися , потрібно час , але при бажанні схуднути можна і дуже швидко , якщо знати , які заходи для цього необхідні.Найчастіше необхідність скинути зайві кілограми за короткий термін виникає перед будь-яким заходом.

Однак і в повсякденному житті у жінки нерідко виникає таке бажання. Схуднення в короткі терміни дійсно можливо , але вимагає дотримання суворої дієти.

Вирішити питання про те , як схуднути за короткий термін , можна за допомогою бананової дієти , яка дозволяє за 3 дні позбутися 5 кілограмів зайвої ваги.У перший день такої дієти потрібно розділити три склянки знежиреного молока і три банана на п'ять порцій.

Протягом дня слід їсти тільки ці продукти. У другій і третій день супер швидкої дієти дозволяється з'їсти тільки півтора кілограма бананів. Це кількість потрібно також розділити на п'ять порцій. Крім бананів обов'язково протягом дня слід пити чисту воду , без газу. Також дозволяється зелений чай.

Застосовувати таку дієту для схуднення потрібно лише в тому випадку , якщо необхідно терміново скинути вагу за короткий період часу. 

Постійно сидіти на такій дієті не дозволяється , оскільки це може заподіяти чималу шкоду здоров'ю.Схуднути в короткі терміни допоможе і чотириденна дієта , яка гарантує за цей термін втрату 4 кілограмів зайвої ваги. У перший день такої дієти дозволено тільки пити томатний сік і їсти варений рис.

Продукти повинні бути приготовані без використання солі та інших спецій. Обмежень у кількості споживаних протягом дня продуктів немає .На другий день рекомендовано пити знежирений кефір і їсти сир. Обмежень в обсязі також не передбачено .

Ранок третього дня слід почати з вживання зеленого чаю , який також п'ється протягом усього дня . Крім того , в цей день дозволено їсти м'ясо. 

Краще якщо це буде дієтичне м'ясо , наприклад , курка , кролик і т. д.Протягом усіх трьох днів дієти потрібно пити чисту воду , кількість якої має становити не менше 1,5 літрів в день. А от на четвертий день воду слід виключити. У цей день можна тільки пити червоне вино і їсти сир.

Слід зробити одне попередження : наступ стану сп'яніння , можливо раніше , ніж це відбувається зазвичай, оскільки чотири дні дієти можуть дати про себе знати.

Схуднути в найкоротші терміни можна і за допомогою п'ятиденної дієти. Ранок слід починати з приготування такого напою : у склянці води змішується ложка меду і додається кілька крапель лимонного соку. Випивається напій натщесерце і за один раз. 

Після , через 15 хвилин , можна дозволити чашечку кави або чаю.На обід можна приготувати трохи індички в вареному вигляді і з'їсти кілька свіжих овочів. 

На вечерю дозволяється тільки капустяний бульйон. Готувати його необхідно так : 200 грам капусти заливається 300 мілілітрами води і вариться протягом 15 хвилин. Сіль та інші приправи додавати не можна . Процідивши бульйон , його потрібно випити потихеньку , протягом півгодини. А перед сном можна дозволити стаканчик нежирного кефіру.Кожен день дієти меню буде повторюватися. Вносити свої зміни не рекомендовано , в іншому випадку результату у вигляді скинутих п'яти кілограмів можна і не дочекатися.Схуднути за короткий час можна за допомогою внесення в раціон глобальних змін , що укладатимуться з організації правильного харчування. Насамперед слід забути про всі шкідливих перекушуваннях . Вживання печива , цукерок , булочок , а також інших продуктів , які відносяться до швидких вуглеводів , призводить до того , що на стегнах і талії моментально відкладаються жири.

Позбавлення від такої звички дозволить позбутися жирових відкладень , причому за вельми короткий термін. Якщо й виникає бажання перекусити , то можна з'їсти який-небудь фрукт або овоч. Це принесе і користь здоров'ю , і не буде сприяти набору ваги.

Окремо слід торкнутися питання вживання білків. На один кілограм ваги в день потрібно з'їдати 1,6 грам білка. Так можна бути впевненим у тому , що при схудненні буде йти тільки жир , а не м'язи .Рішення проблеми , як схуднути в короткий термін , обов'язково включає в себе вживання достатньої кількості рідини.

Але варто знати , що під рідиною в даному випадку мається на увазі не всі рідкі напої та страви , а тільки вода в чистому вигляді без газу. Щодня потрібно випивати не менше 1,5 літрів , тим самим організм буде очищатися , шкідливі речовини будуть виходити . Крім того , вживання рідини сприяє притуплення почуття голоду. 

Таким же властивістю володіють зелений чай і різні трав'яні настої .Для швидкого схуднення важлива і калорійність раціону. Так , зважившись схуднути , потрібно скласти меню на три дні таким чином , щоб його калорійність не перевищила 1000 ккал. На четвертий день цю норму можна збільшити до 1500 ккал.Непогану допомогу у вирішенні проблеми швидкого схуднення роблять вітаміни і різні біологічно активні добавки. С

ьогодні вибір таких засобів просто величезний , тому кожен може вибрати собі той комплекс , який найкращим чином йому підійде. Вживання таких препаратів дозволяє сприятливим чином відбитися і на здоров'я організму в цілому.Виняток солі також дозволяє швидко схуднути. 

Відмова від солоних продуктів , а також повне виключення солі з приготувати страв призводить до того , що втрата ваги пройде легко і швидко , а з організму при цьому піде зайва рідина . 

Особливо такий спосіб боротьби із зайвою вагою сприятливий для тих , хто страждає набряками.Для багатьох відмова від солі може здатися складним і практично неможливим. Однак це всього лише помилка . Сіль можна цілком легко замінити різними приправами , а також лимонним соком.

Важливо тільки зуміти змусити себе протриматися без солі кілька днів.Не зайвим буде і застосування фізичних навантажень - спорт дозволяє зміцнити м'язи і зробити їх еластичними і пружними.І найголовніше - це режим прийому їжі.

Потрібно навчитися їсти строго в певний час. Наприклад , сніданок може бути в 8:00 , обід - о 12:00 , а вечеря - в 17 : 00 . Після шостої вечора їсти не можна. 

Виняток лише складають тепле молоко і знежирений кефір , які дозволяється пити навіть перед сном , особливо якщо турбує відчуття голоду.Переконатися в тому , що схуднути можна за вельми короткий термін , може будь-хто . Але найголовніше в цьому процесі - зуміти втримати той результат , заради якого робилося стільки зусиль. 
Переглядів: 1424 | Додав: Balneomed | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 
Шановні відвідувачі
Для проходження лікування в нашій лікарні
потрібно при собі мати санаторно-курортну карту ( форма 072-о),
або виписку із амбулаторної карти (форма 027-о)
__________________
Достовірну інформацію
щодо наявності вільних
місць та вартості
путівок
Ви можете отримати
у менеджера відділу
бронювання
за тел.: 7-11-05;
7-11-04;
моб (067) 52 04 606;
моб (095) 41 31 555.
Відгуки
 
Написати листа
 
Розрахунок відстаней

Розрахунок відстаней від Автодиспетчер.Ру
Пошук
Корисні посилання
 
 
 

Счетчик PR-CY.Rank Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг@Mail.ru Весь Бизнес.UA Украина онлайн автосерфинг программы Счетчик тИЦ и PR
© КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня "
Кіровоградської обласної ради - 2024 рік