Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Новини
Вітання з Днем народження
 
Опитування
Як Ви любите відпочивати?
Всього відповідей: 107
Погода та курс валют


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 25 » Вправи для ідеальної фігури.
15:38
Вправи для ідеальної фігури.
              
12Стрункість і «Осика » талії - ваша мрія не тому , що ви , зодіаку дерев є осинки . Осина талія - модно , красиво , сексуально. Ну , так знайдіть же осиковий талію ! Безкоштовно , але не без праці .

Вправа - до ваших « цілеспрямованим » послуг .

Поставте ваші ноги на ширину ваших плечей. Ступні , в даній вправі , повинні розташовуватися « паралельним чином ». Лікті , максимально , відведіть назад . Руки складіть на потилиці . Дорахувавши до одного , нахиліться вперед (сильно і швидко) .

Проробивши цей « упражненческій трюк » , поверніть ваше тулуб в сторону. Тепер зробіть так : лівим коліном доторкніться до правого ліктя , правим коліном доторкніться - до лівого ліктя. Коліна постійно випрямлені. Синхронно зробіть видих. На черзі - нахил і торкання правого колінка лівим ліктем. Потім - випрямтеся повністю і повторіть вправу більше двадцяти разів .

Щось сталося з вашим животом , і вам соромно , з таким животом жити ?

Вправляйтеся , напружуйтеся , і , при отриманні бажаного результату , радісно , розслабляйтеся ! Приляжте на спину. Нехай і вона « зрозуміє » , через які муки і перепони вам доводиться пройти заради того , щоб « життя вдалося ». Пяточки ваші зобов'язані « продавлювати » підлогу. Ваші коленочкі - в підтягнутому стані. Тепер вам потрібно , самостійно , підняти тулуб . Ваша мета , на даному етапі - дістати до колін ліктями. Чи не "застигає" довго в такому положенні : поверніться в попереднє , відпочиньте кілька хвилин , приступите до « пятнадцатіразовим » повторчікам .

Ну , ось : вашій шиї , від вашої зайвої самокритичності , теж крупно « дісталося» . Що в ній не так ? Довга ? Вигнута ? Коса ? Не стану втручатися : зовнішність - ваша. Робіть з нею все , що побажаєте. Ось - вправа , "вгадувати" ваше прагнення до ідеальних частин тіла. Шия вам вдячна за вашу увагу до неї.

Вправа . Працює - животик. Руки - уздовж тулуба. Ряд поступальних рухів голови : вперед , вгору. Коли дійдете до другого « надходження» , витягайте підщелепну шийну область і щелепу ( нижню) . Груди не відривається від опори. Поза така нехай триває секундочек п'ятнадцять. Не забувайте про власний диханні : воно - рівномірний . Скільки разів вам повторити вправу ? Вісім !

Не вірите « російськомовним » вправам? Прийшов час « повірити » в Китай ! Він відповість тим же. «Лотос на хвилі пливе. А на ньому - жаба ». Це - не китайська народна мудрість , а всього лише « зашифрованность » назв китайських вправ : « лотос » , « жаба» , «хвиля ». З усіх , для підтримки фігури , найефективнішим вправою є вправа «хвиля ».

«Хвиля » вас хвилює , напевно , найбільше , так як ви наповнені романтизмом і володієте пристрастю до моря. Путівку до морських глибин , за правильне виконання вправи , я вам не обіцяю , а от фігурку - будь ласка. І не шахову , а вашу . Вона буде набагато відрізнятися від колишньої . Сідайте ж, швидше , в положення Будди ! Ваші ручки нехай лежать одна над іншою ( долоньками вгору). Щоб вам не заважав підборіддя , можете його прибрати. Поперек ваша повинна бути абсолютно прямій. Плечі опустіть трошки . Закриваючи очі , немов намагаючись заснути , підніміть, небагато, кінчик язика , злегка торкаючись їм до неба. Розслабляйтеся , приведіть в порядок всі свої думки і « застигніть » в даній позі стільки часу , скільки вам потрібно для «поліпшення стану організму». Ви відчуєте його , як відчуваєте світло, що падає вам прямо у відкриті очі.

Китай , і інші країни , скажуть вам одну просту , але дуже « впливову » фразу: « вправи - фальш , коли вони без підкріплення ». Режим , активність і цілеспрямованість - безсумнівно.
Переглядів: 902 | Додав: Balneomed | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 
Шановні відвідувачі
Для проходження лікування в нашій лікарні
потрібно при собі мати санаторно-курортну карту ( форма 072-о),
або виписку із амбулаторної карти (форма 027-о)
__________________
Достовірну інформацію
щодо наявності вільних
місць та вартості
путівок
Ви можете отримати
у менеджера відділу
бронювання
за тел.: 7-11-05;
7-11-04;
моб (067) 52 04 606;
моб (095) 41 31 555.
Відгуки
 
Написати листа
 
Розрахунок відстаней

Розрахунок відстаней від Автодиспетчер.Ру
Пошук
Корисні посилання
 
 
 

Счетчик PR-CY.Rank Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг@Mail.ru Весь Бизнес.UA Украина онлайн автосерфинг программы Счетчик тИЦ и PR
© КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня "
Кіровоградської обласної ради - 2024 рік