Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Новини
Вітання з Днем народження
 
Опитування
Як Ви любите відпочивати?
Всього відповідей: 107
Погода та курс валют


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 4 » Знам‘янська обласна бальнеологічна лікарня продовжує працювати! Скористайтеся можливістю відновити стан Вашого здоров‘я за найнижчими цінами
09:21
Знам‘янська обласна бальнеологічна лікарня продовжує працювати! Скористайтеся можливістю відновити стан Вашого здоров‘я за найнижчими цінами
              
12Шановні українці!

Колектив комунального підприємства «Знам‘янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради, звертається до всіх громадян України та тих, кому не байдужа доля України!

В цей найскладніший для нашої Держави час, наше підприємство продовжує працювати!

Ми приймаємо на лікування та реабілітацію хворих з усіх куточків нашої країни, ближнього та дальнього зарубіжжя. Ні на один день ми не призупиняли нашу роботу, оскільки Ваша довіра до нашої лікарні та відданість коллективу своїй праці, неодноразово робили дива одужання від важких хвороб.

Ми ніколи не поділяли хворих людей на «своїх» та «чужих» за расовою або національною приналежністю, віросповіданням чи громадянством. Ми ніколи і нікому не відмовляли у лікуванні, за вийнятком випадків, коли лікування неможливе за медичними протипоказаннями. Ми завжди виконували і виконуємо свій професійний обов‘зок та призначення – рятувати життя людей. На засадах професіоналізму, людяності та вірності професійному обов‘язку коллектив підприємства працював і буде працювати.

Не зважаючи на повну відсутність фінансування з державних джерел, нам вдалося зберегти найнижчі ціни в Україні на путівки за лікування в умовах стандартних номерів. Окрім того ми розширили перелік медичних послуг та додаткових сервісів. Тільки за минулий рік лікарями підприємства впроваждено нові методики лікування за допомогою комп‘ютерної тракції хребта, озонотерапії, СО2 терапії, гірудотерапії, голкорефлексотерапії. 

За останні два роки лікарня посіла третє місце за рівнем сплати податків у місті Знам‘янка та стало градоутворюючим підприємством.

Попит на послуги нашої лікарні завжди лишався сталим, але за останній місяць кількість відвідувачів помітно зменшується. Відмови від запланованого лікування пояснюються людьми не тільки складною загальнополітичною ситуацією, що зробила виконання ними своїх громадянських обов‘язків вищими над проблеми з власним здоров‘ям, а й змінами у розкладі руху транспорту, підвищенням цін на товари першої необхідності і як наслідок звичайним бажанням заощадити кошти.

Звертаємо Вашу увагу, що незважаючи на подорожчання продуктів харчування, можливе подорожчання послуг на постачання енергоносіїв підприємство не буде переглядати вартість послуг лікування та підвищувати ціни.

Діяльність підприємства, як і раніше, контролюється засновником – Кіровоградською обласною радою.

Отже, ми працюємо та запрошуємо Вас на лікування до нашої лікарні. Скористайтеся можливістю відновити стан Вашого здоров‘я за найнижчими цінами в країні.

Наостанок хотілося б додати. Україна є Великою Європейською державою де живуть різні люди з різними поглядами і в цій різномонітності проявляється її велич і сила. Тож славімо нашу Україну, працюймо для неї та захищаємо її!!! Слава Україні!
Переглядів: 1290 | Додав: Balneomed | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 
Шановні відвідувачі
Для проходження лікування в нашій лікарні
потрібно при собі мати санаторно-курортну карту ( форма 072-о),
або виписку із амбулаторної карти (форма 027-о)
__________________
Достовірну інформацію
щодо наявності вільних
місць та вартості
путівок
Ви можете отримати
у менеджера відділу
бронювання
за тел.: 7-11-05;
7-11-04;
моб (067) 52 04 606;
моб (095) 41 31 555.
Відгуки
 
Написати листа
 
Розрахунок відстаней

Розрахунок відстаней від Автодиспетчер.Ру
Пошук
Корисні посилання
 
 
 

Счетчик PR-CY.Rank Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг@Mail.ru Весь Бизнес.UA Украина онлайн автосерфинг программы Счетчик тИЦ и PR
© КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня "
Кіровоградської обласної ради - 2024 рік