Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Новини
Вітання з Днем народження
 
Опитування
Як Ви любите відпочивати?
Всього відповідей: 107
Погода та курс валют


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

     
12         Відповідне рішення прийняте на засіданні сесії  21 вересня 2012 року, передає кореспондент Новин Кіровоградщини.
За кандидатуру Жугана Е.Л. проголосували 65 депутатів. Його призначили на посаду директора терміном на 5 років, починаючи з сьогоднішньої дати.Едуард Жуган – 1968 року народження. 
До 21.09.2012 року він виконував обов’язки директора КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня».Нагадаємо, сесія обласної ради 23 в ... Читати далі »
Переглядів: 1212 | Додав: Balneomed | Дата: 27.12.2012 | Коментарі (0)

    
12         Усім нам дуже подобається отримувати всілякі приємні подарунки.
Це справжній сюрприз, коли гублячись у здогадах ми отримуємо щось зовсім несподіване, але в глибині душі лише крадькома окреслене в наших добрих надіях і мріях, що приносить нам непідробну радість і теплі почуття.
Через подарунок можна передати не тільки свою ніжність і турботу, а й показати всю щирість своїх почуттів і переживань по відношенню до свого улюбленого або улю ... Читати далі »
Переглядів: 740 | Додав: Balneomed | Дата: 26.12.2012 | Коментарі (1)

    
12         Що повинно бути на столі в новорічну ніч 2013 року Змії

На новорічний стіл постеліть блискучу скатертину, краще, якщо це буде синій однотонний колір. Підійде скатертина й іншого будь-якого кольору, головне щоб був геометричний орнамент.
Переглядів: 777 | Додав: Balneomed | Дата: 25.12.2012 | Коментарі (0)

    
12         Щоб протягом всього наступного року Змія була милостивою до вас, треба її задобрити, а почати слід з підготовки до зустрічі Нового 2013 року. Для цього уважно поставтеся до підбору новорічного вбрання, також не забувайте про оздоблення будинку і новорічне святкове меню.

Змія не любить зайвий шум, біганину і метушню. Тому заздалегідь постарайтеся запросити друзів, приготувати новорічний стіл, щоб уникнути метушні і не злити Змію. Астрологи радять уникнути великих гал ... Читати далі »
Переглядів: 758 | Додав: Balneomed | Дата: 24.12.2012 | Коментарі (0)

   
12          На відміну від весняного (22 травня), зимового Миколая відзначали особливо урочисто. Вважалося, що він захисник усіх бідних і знедолених. Та найбільше його пошановували діти, для яких він був почесним охоронцем. Навіть існує легенда про те, як Миколай рятував дітей серед моря.

Традиційно в Україні, особливо у західних областях, до цього дня готували обрядодійства, пов'язані зі святим Миколаєм. Ввечері хтось найповажніший з родини, переважно дідусь, перевдягався на вулиці в "доброго Миколая”, заходив до оселі з подарунками, які батьки, знаючи про дитячі забаганки, готували заздалегідь.

Вручаючи кожному окремо гостинець, святий Миколай згадував все те добре, що зробила дитина протягом року, і соромив за нечемні вчинки. Відтак діти свято вірили в існування цього до ... Читати далі »
Переглядів: 688 | Додав: Balneomed | Дата: 19.12.2012 | Коментарі (0)

  
12          На Сави жінки збиралися в рукодільницькі гурти, бо прийшла пора "і савити, і варварити, і куделю кучматити”. Хто ж не працював, то казали: "Савила та варварила і сорочки собі не справила; Сави і Варвари на мені сорочку обірвали”...
"Бідному Савці нема долі ані на печі, ані на лавці. Сава приїхав на білих санках. Сави дні прибавили. Сава мостить, а Микола гвоздить. Савка бідний, Микола багатий. Сава — батько зимового Миколи. Варвара ночі увірвала, а Сава день доточив…” — такі, зокрема, приказки побутували на свято Сави.
Переглядів: 799 | Додав: Balneomed | Дата: 18.12.2012 | Коментарі (0)

 
12          Цей місяць, що традиційно закінчує календарний рік, наповнений святами. Услід за Катериною, Андрієм і Наумом приходять Варвари, Сави та Миколи. Усі три свята — Варвари, Сави та Миколи — називали Миколаїними святами. Отож, не забудьте привітати своїх рідних та близьких з цими святами!

17 грудня — Варвара — покровителька гірників і жінок
Святу Варвару вважають покровителькою гірників усього світу та жінок. До неї звертаються у молитвах про одужання тяжкохворих. Саме тому в Україні День святої Варвари (17 грудня) святкували лише жінки. На це свято дівчата готували вареники з маком чи сиром. З-поміж них обов'язково мали бути "пірхуни” — вареники, начинені борошном. Звареними варениками частували хлопців, уважно стежачи. кому саме попаде "пірхун”. Невдаху, який витя ... Читати далі »
Переглядів: 1411 | Додав: Balneomed | Дата: 17.12.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 
Шановні відвідувачі
Для проходження лікування в нашій лікарні
потрібно при собі мати санаторно-курортну карту ( форма 072-о),
або виписку із амбулаторної карти (форма 027-о)
__________________
Достовірну інформацію
щодо наявності вільних
місць та вартості
путівок
Ви можете отримати
у менеджера відділу
бронювання
за тел.: 7-11-05;
7-11-04;
моб (067) 52 04 606;
моб (095) 41 31 555.
Відгуки
 
Написати листа
 
Розрахунок відстаней

Розрахунок відстаней від Автодиспетчер.Ру
Пошук
Корисні посилання
 
 
 

Счетчик PR-CY.Rank Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг@Mail.ru Весь Бизнес.UA Украина онлайн автосерфинг программы Счетчик тИЦ и PR
© КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня "
Кіровоградської обласної ради - 2024 рік