Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Новини
Вітання з Днем народження
 
Опитування
Як Ви любите відпочивати?
Всього відповідей: 107
Погода та курс валют


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

        
12Прискорити зростання і поліпшити стан волосся допоможе пілінг шкіри голови. Пілінг або скраб надає масажне дію, ніжно масажуючи і очищаючи абразивними частинками шкіру.    
У скраби для шкіри голови входять  живильні компоненти. Якщо ж мова йде про хімічний пілінг, то в його основі буде саліцилова чи інша кислота, яка допоможе очистити верхні шари шкіри голови і полегшити проникнення поживних речовин, вітамінів і кисню до коренів волосся.    
Процеду ... Читати далі »
Переглядів: 739 | Додав: Balneomed | Дата: 24.03.2013 | Коментарі (0)

       
12         Подарунки ... Кожен з нас любить їх отримувати. А дарувати? Адже подарунок розповість про дарувальника так багато! Можна здивувати щедрістю і багатством, а можна догодити точністю попадання в ціль. Давно бажаний подарунок ...
Можна здивувати зворушливістю і ніжністю дару. Такі подарунки особливо довго пам'ятаються. У них вкладена душа, вони несуть частинку любові. І зовсім необов'язково дарувати чек з п'ятьма нулями.
Зовсім н ... Читати далі »
Переглядів: 1087 | Додав: Balneomed | Дата: 24.03.2013 | Коментарі (0)

12

Грязелікування (або по науці «пелоїдотерапія») - застосування в лікувально-профілактичних і реабілітаційних цілях лікувальних грязей, які є природними утвореннями геохімічного походження. Грязі відносяться до найбільш стародавнім лікувальним засобам.

Перші згадки про цей метод лікування зустрічаються у римських письменників і врачевателей Плінія і Галена, які писали про використання єгиптянами мулу річки Ніл. Вони вказували на високу ефективність грязелікування при хронічних запальних процесах і захворюванні суглобів.

Грязі надають сприятливий вплив на стан нервової та ендокринної системи,  стимулюють імунітет і адаптаційні реакції, перешкоджають старінню, допомагають позбавитися від зайвої ваги.

Основну групу хвороб, при яких показано грязелікування, складають захворювання запального характеру. Грязелікування застосовують при захворюваннях:

- Опорно-рухового апарату -хронічний артрит, тр ... Читати далі »

Переглядів: 955 | Додав: Balneomed | Дата: 21.03.2013 | Коментарі (0)

       
12Як відомо, піст – це духовна мандрівка, що готує нас до величного свята Христового Воскресіння. Піст для вірянина є лише одним із засобів для досягнення духовної мети – примирення з Богом, людини з людиною, очищення душі та тіла від гріха і прагнення жити благочестиво во славу Божу і в ім’я спасіння людських душ.
Часто люди ставлять собі запитання: як я повинен постити? Що можна робити в піст, а що ні? Христос в Євангелії від Матвея сказав: «Також коли постите, не будьте сумні, як лицеміри, бо вони приймають сумне обличчя, щоб на людях бути такими, що постяться». Господь дає нам настанову постити найперше постом духовним. Багато людей част ... Читати далі »
Переглядів: 755 | Додав: Balneomed | Дата: 18.03.2013 | Коментарі (0)

       
12Масляна - найсмачніший тиждень року. Традиційно готують вареники з сиром, ліниві вареники, млинці з різними начинками, оладки з сметаноюі пироги з вишнями.Пропонуємо вам найсмачніші рішення цих наїдків.
1 . Вареники з сиром
Для виготовлення тіста для вареників на 3 склянки пшеничного борошна — 0.75 склянки води, 1 яйце, 0.5 чайної ложки солі.
Переглядів: 796 | Додав: Balneomed | Дата: 16.03.2013 | Коментарі (0)

12Мінеральні радонові ванни містять в своєму складі продукти розпаду радону.
Як правило, радон та все, що з ним пов'язано, викликає опасіння та негативні реакції. Але не треба лякатися. Тому що ліки можуть бути отрутою, якщо неправильно підібрати дозування та навпаки. Навіть лікувальний бруд та глина мають незначний рівень радіації. який не приносить шкоди організму людини, а робить цілющий вплив.
Коли радон попадає крізь шкіру та слизові оболонки до організму людини, то заспокійливо впливає на нервову систему, сп ... Читати далі »
Переглядів: 783 | Додав: Balneomed | Дата: 15.03.2013 | Коментарі (0)

       
12  Безсоння в наш час мучить багатьох. Воно виникає від стресових ситуацій: проблем на роботі, в своїй сім'ї і так далі. Є декілька ефективних методів боротьби з цим недугом.  
1. Випийте перед сном склянку теплого молоко з медом або чаю (часточка лимона, мед за смаком і окріп) - ці напої допоможуть вам заспокоїтися.

Переглядів: 862 | Додав: Balneomed | Дата: 15.03.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 
Шановні відвідувачі
Для проходження лікування в нашій лікарні
потрібно при собі мати санаторно-курортну карту ( форма 072-о),
або виписку із амбулаторної карти (форма 027-о)
__________________
Достовірну інформацію
щодо наявності вільних
місць та вартості
путівок
Ви можете отримати
у менеджера відділу
бронювання
за тел.: 7-11-05;
7-11-04;
моб (067) 52 04 606;
моб (095) 41 31 555.
Відгуки
 
Написати листа
 
Розрахунок відстаней

Розрахунок відстаней від Автодиспетчер.Ру
Пошук
Корисні посилання
 
 
 

Счетчик PR-CY.Rank Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг@Mail.ru Весь Бизнес.UA Украина онлайн автосерфинг программы Счетчик тИЦ и PR
© КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня "
Кіровоградської обласної ради - 2024 рік