Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Новини
Вітання з Днем народження
 
Опитування
Як Ви любите відпочивати?
Всього відповідей: 107
Погода та курс валют


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
              
12Вітаміни потрібні людині цілий рік, бо вони беруть участь в обмінних процесах організму і необхідні для нормального функціонування всіх його систем. Тому недостатність вітамінів може стати причиною будь-яких захворювань органів і систем.
З приходом весни починають точитися розмови про весняний авітаміноз, але справжнього авітамінозу, тобто повної відсутності вітамінів в організмі, в наших умовах не буває. Адже всі діти протягом усього року мають можливість споживати молочні продукти, олію, масло, м'ясо, які містять певні вітаміни. Тож доречніше говорити про весняний гіповітаміноз (недостатність вітамінів в організмі).

Олександра ТЯжка, професор, завідувачка кафедри педіатрії № 1 Національного медичного університету
ім. О.О. Богомольця.
... Читати далі »
Переглядів: 1335 | Додав: Balneomed | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

              
12З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі наші , не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміх ... Читати далі »
Переглядів: 1566 | Додав: Balneomed | Дата: 07.03.2014 | Коментарі (0)

              
12Шановні українці!

Колектив комунального підприємства «Знам‘янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради, звертається до всіх громадян України та тих, кому не байдужа доля України!

В цей найскладніший для нашої Держави час, наше підприємство продовжує працювати!
Переглядів: 1288 | Додав: Balneomed | Дата: 04.03.2014 | Коментарі (0)

              
12Стрункість і «Осика » талії - ваша мрія не тому , що ви , зодіаку дерев є осинки . Осина талія - модно , красиво , сексуально. Ну , так знайдіть же осиковий талію ! Безкоштовно , але не без праці .

Вправа - до ваших « цілеспрямованим » послуг .
Переглядів: 899 | Додав: Balneomed | Дата: 25.02.2014 | Коментарі (0)

              
12Кожна жінка, яка має зайву вагу , мріє про те , щоб схуднути в короткі терміни. Таке бажання цілком можна здійснити , важливо тільки знати , що необхідно зробити, щоб схуднути за короткий термін.Проблема зайвої ваги на сьогоднішній день є однією з найпоширеніших.

Щоб її позбутися , потрібно час , але при бажанні схуднути можна і дуже швидко , якщо знати , які заходи для цього необхідні.Найчастіше необхідність скинут ... Читати далі »
Переглядів: 1423 | Додав: Balneomed | Дата: 25.02.2014 | Коментарі (0)

              
12Мінеральні води часто використовується в комплексному лікуванні багатьох захворювань як для зовнішнього (загальні та місцеві ванни , душі , купання і плавання в басейнах з мінеральною водою) і внутрішнього застосування (пиття , промивання шлунка , кишечника , мікроклізми і так далі ) , а також у вигляді інгаляцій. 

Сприятливий вплив мінеральної води на людину складається з декількох чинників : іонний склад води і компоненти , які надають воді специ ... Читати далі »
Переглядів: 817 | Додав: Balneomed | Дата: 24.02.2014 | Коментарі (0)

              
12Радонові води застосовуються як лікувальний засіб і способу профілактики величезного списку серйозних порушень роботи організму у вигляді зрошень , теплих душів і ванн. Мікрочастинки радону під час процедур проникають в пори шкіри і слизові оболонки , після чого опиняються в кровоносній руслі і призводять до бажаного ефекту - загальному поліпшенню стану і перемозі над конкретними хворобами. На поверхні шкіри під час прийому мінеральних ванн осідають продукти радону , перетворюючись на незмивний наліт. Після цього мікроелемент починає виводитися організмом через легені в міру напіврозпаду .

Радонові ванни - м'яку протизапальну , що знімає біль і підвищений тиск засіб, що нормалізує нервову діяльність і стан ендокринних залоз. Вода , насичена цим газом , знімає судинні спазм ... Читати далі »
Переглядів: 938 | Додав: Balneomed | Дата: 20.02.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 
Шановні відвідувачі
Для проходження лікування в нашій лікарні
потрібно при собі мати санаторно-курортну карту ( форма 072-о),
або виписку із амбулаторної карти (форма 027-о)
__________________
Достовірну інформацію
щодо наявності вільних
місць та вартості
путівок
Ви можете отримати
у менеджера відділу
бронювання
за тел.: 7-11-05;
7-11-04;
моб (067) 52 04 606;
моб (095) 41 31 555.
Відгуки
 
Написати листа
 
Розрахунок відстаней

Розрахунок відстаней від Автодиспетчер.Ру
Пошук
Корисні посилання
 
 
 

Счетчик PR-CY.Rank Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг@Mail.ru Весь Бизнес.UA Украина онлайн автосерфинг программы Счетчик тИЦ и PR
© КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня "
Кіровоградської обласної ради - 2024 рік